Ina Booij

Wie ben ik:
Een leuk spel waarin de spelers door middel van vragen erachter moeten zien te komen welke naam op hun bordje staat.
Nu moet ik iets van mezelf vertellen. Dat vind ik lastig want ik hou er niet van om hoog van mezelf op te geven. Laat anderen maar zeggen wat ze van me vinden. Het draait in mijn leven niet om mezelf in de eerste plaats maar om de ander.

Goed, mijn naam is Ina Booij. Ben geboren in het mooie Zeeuwse Vlissingen. Dus echt een kind van zee en strand en de combinatie met storm daarbij vind ik helemaal TOP.

25 jaar geleden ben ik met mijn man en kinderen neergestreken in de Jan Steenstraat. Dat was tevens het begin van mijn relatie met de Meppeler Woningstichting nu Woonconcept.
Kort nadat wij daar kwamen wonen kwamen er plannen op tafel om de Jan Steenstraat op te knappen. Woningen slopen, een mooi en aantrekkelijk middenplein, nieuwe schuren en sommige woningen van tuingericht naar straatgericht wonen. De woonomgeving werd aangepakt en ook de speelvoorzieningen hadden daarbij een grote plaats.

Ik ben toen actief geworden in de bewonerscommissie van onze straat. Samen met anderen hebben we overleggen gevoerd met co÷peratie, bewoners en gemeente en dat heeft geresulteerd in een prachtig plan dat uigevoerd is.

Na wat jaren stopte deze activiteit en ben ik meer tijd gaan besteden aan de uitzendingen van de lokale omroep, organisator van de collecte voor het Oranje Fonds namens de lokale omroep, diverse ondersteuningsactiviteiten in het basisonderwijs, voorzitter vrouwenvereniging en vele andere maatschappelijke organisaties waar ik actief bij betrokken was.

Naast mijn dagelijks werk besteed ik aandacht aan mijn man, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. De tijd die overblijft vul ik met voorbereiden van standpunten voor de gemeenteraad en contacten met de samenleving, ben ik gemeenteraadslid voor de ChristenUnie, voorbereiden radioprogramma Muzikaal Boeket, lees ik stukken voor de Huurdersvereniging en ontvang ik samen met ons gezin mensen die bij ons eten van het project "Schuif Aan".

Wil je nog meer van me weten of wil je gezellig een keer komen koffiedrinken? Welkom! Stuur je bericht via ons contactformulier en ik maak een afspraak met je!